Nieuwe verkeerseducatiemethode voor groep 1 t/m 8

DSC_7450_LRLet’s go! is een nieuwe verkeerseducatiemethode van Uitgeverij Malmberg en de ANWB. Bijzonder is het gebruik van een digibord waarmee de praktijk rond de school is na te bouwen.

De Let’s go methode bevat veel afbeeldingen en video’s van herkenbare verkeerssituaties. Met een Situatiebouwer kan men eenvoudig verkeerssituaties nabouwen. Situaties rond uw school kan men ook direct in Google Streetview op het digibord laten zien. Daarnaast biedt Let’s go! optionele buitenlessen.

De lessen worden klassikaal doorlopen, volledig via het digibord. De praktijk omvat interactieve werkvormen, animaties én de situatiebouwer.

Let’s go! is samen met de ANWB ontwikkeld. De methode sluit volgens Malmberg naadloos aan op de praktijkdag Streetwise en het Verkeersveiligheidslabel. Met Let’s go! Kan men kinderen bovendien goed voorbereiden voor het Nationaal Verkeersexamen.

Veertig leerkrachten hebben Let’s go! al uitgeprobeerd. Uit de resultaten blijkt volgens Malmberg dat leerkrachten heel prettig werken met Let’s go!

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.