Adviseur/coördinator Mobiliteit & ICT (ITS) – Keypoint Consultancy

Keypoint Consultancy is een gerenommeerd adviesbureau op het gebied van Verkeer en Mobiliteit, met vestigingen in Enschede en Utrecht. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team in Utrecht komt versterken.

Ons bedrijf kenmerkt zich door bijzondere en vooral leuke mobiliteitsprojecten. We werken onder meer aan projecten die zich op het raakvlak van ICT en Mobiliteit bevinden. Ons profiel sluit goed aan op de nieuwe ontwikkelingen in de mobiliteitsmarkt. De komende jaren willen we onze prominente rol in innovaties en ontwikkelingen, zoals Intelligente Transport Systemen, zelfrijdende voertuigen, etc. verder uitbreiden. Onze opdrachtgevers zijn veelal overheden, die we begeleiden bij Smart Mobility projecten. Wij zijn voor onze locatie in Utrecht op zoek naar een nieuwe collega die hiervoor ons team komt versterken.

De werkzaamheden die je als adviseur / coördinator uitvoert bestaan onder andere uit het inhoudelijk uitvoeren en aansturen van projecten, het acquireren van nieuwe opdrachten, het coördineren van een team van adviseurs en het onderhouden van ons relatienetwerk. Als ervaren adviseur krijg je volop gelegenheid om je talenten verder te ontplooien en mee te helpen onze vestiging in Utrecht verder uit te bouwen. Je krijgt de ruimte om binnen het werkveld van mobiliteit en ITS Keypoint verder op de kaart te zetten en dit werkveld binnen de vestiging Utrecht te coördineren.

Wat verwachten we van je:

  • een afgeronde Universitaire of HBO opleiding
  • ten minste 8 jaar relevante ervaring als adviseur in mobiliteitsprojecten en/of in ICT
  • een netwerk bij overheden in het werkveld van mobiliteit

Ben je:

  • ondernemend: vind je het leuk om als coördinator een team van adviseurs aan te sturen en jonge mensen te inspireren en te enthousiasmeren?
  • een gedreven adviseur die in staat is om zowel zelfstandig opdrachten uit te voeren als in een team te werken?
  • communicatief vaardig: in staat eisen en wensen van klanten te verwoorden en dit inhoudelijk uit te werken?

We bieden je:

  • een afwisselde baan voor ten minste 32 uren per week
  • een jong en enthousiast team van collega’s
  • een bedrijfscultuur waarin balans tussen werk en privé betekenis heeft

Voor meer informatie over ons bedrijf kun je terecht op www.keypoint.eu. Voor nadere informatie over de functie kun je ook contact opnemen met Patrick Duwel of Ronnie Quaink.

Schrijf een mail naar info@keypoint.eu en beschrijf in een paar zinnen waarom jij de adviseur bent die we zoeken. Voeg je CV bij en we laten je snel weten of jij voor ons een interessante kandidaat bent. We ontvangen je reactie graag voor 31 maart 2017.

Mail de redactie

MEER OVER DIT ONDERWERP