Rotterdam-Fietsstad

Aankomend projectleider Openbaar Vervoer – MuConsult

MuConsult is een hoogwaardig onderzoek- en adviesbureau voor verkeer & vervoer, ruimtelijke ontwikkeling, gedrag economie en arbeidsmarkt. Opdrachtgevers zijn overheden.

Met ons jonge team van 22 personen werken wij in een informele sfeer samen in een initiatiefrijke en prikkelende onderzoek- en adviesomgeving. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing, hebben gevoel voor beleid, treden op als consultant en leren van elkaar.

Ter versterking van ons team Openbaar Vervoer zoeken wij een enthousiaste en doortastende

Aankomend projectleider Openbaar Vervoer (minimaal 32 uur)

Is het jouw ambitie om samen met ons de toekomst van het openbaar vervoer in Nederland vorm te geven? Help jij bij het beantwoorden van vraagstukken rond netwerkontwikkeling, de integratie met andere modaliteiten of bij aanbesteding van concessies? Dan is dit je kans!

MuConsult heeft een sterke marktpositie op het gebied van openbaar vervoer. Onderzoek en advisering is gericht op verbetering van OV-diensten. Daartoe geven we onder meer vorm aan OV-netwerken, geven afspraken vorm tussen overheden en OV-bedrijven, begeleiden aanbestedingen en zorgen voor een sociaal veilig OV. Middels monitoring en evaluatie worden ontwikkelingen nauw gevolgd. Wij werken aan vernieuwing van het OV in de richting van Smart Mobility en de ontwikkeling van mobiliteitsdiensten voor de first en last mile.

De functie

Samen met collega’s ontwikkel je kennis op het gebied van Openbaar Vervoer en past deze toe. Wij zoeken een collega die aantoonbare affiniteit heeft met Openbaar Vervoer. Je krijgt de kans je verder te ontwikkelen in deze sector en een belangrijke speler te worden.
We bieden je eveneens de kans om mee te werken aan projecten op andere terreinen dan OV. Het gaat om zeer afwisselend werk. Het nemen van eigen verantwoordelijkheid voor kwaliteit van het werk staat hoog in het vaandel.

Wij vragen van deze collega:

  • Academische opleiding met gevoel voor beleid, bijvoorbeeld Sociale Geografie, Bestuurskunde, Planologie, Rechten, Politicologie, Economie of Transport.
  • Aantoonbare kennis van en affiniteit met Openbaar Vervoervraagstukken.
  • Hoofd- van bijzaken kan scheiden en in staat is om de haalbaarheid van voorstellen goed in te schatten.
  • Ervaring met Excel en SPSS en/ of GIS is een meerwaarde.
  • Initiatiefrijk en teamspeler.
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  •  Geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Ambitie om in de toekomst door te groeien naar de functie van projectleider

MuConsult vraagt van al haar medewerkers gerichtheid op het verwerven van kennis, ambitie voor verdere ontwikkeling in een zakelijke omgeving en de wens tot samenwerken.

MuConsult biedt goede marktconforme arbeidsvoorwaarden die worden afgestemd op de ervaring en de persoonlijke wensen van de nieuwe medewerker. Indiensttreding op korte termijn is wenselijk.

Herken je jezelf in bovenstaande criteria, stuur dan je (beknopte) motivatiebrief en c.v. zo snel mogelijk maar uiterlijk vóór 30 april 2017 naar info@muconsult.nl

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Jan-Derk van ’t Rot Cluster Coördinator Openbaar Vervoer (06 – 12 64 33 94 of j.d.vantrot@muconsult.nl). Uiteraard worden alle reacties vertrouwelijk behandeld.

Mail de redactie

MEER OVER DIT ONDERWERP