Graumans

Adviseur/Projectleider verkeer – Rho adviseurs

Rho adviseurs voor leefruimte werkt aan vele uitdagende projecten op het gebied van integrale ruimtelijke planvorming.

Goede infrastructuur bepaalt bereikbaarheid en economische vitaliteit. Een uitstekend functionerend infrastructuurnetwerk wikkelt niet alleen het verkeer soepel af, maar is ook mooi ruimtelijk ingepast, geeft zo weinig mogelijk hinder en is financieel haalbaar.

Wij hebben ruimte voor een enthousiaste projectleider in het team Verkeer en Geluid bij onze vestiging in Rotterdam. Je werkt als projectleider op het raakvlak van verkeer, milieu en ruimtelijke ordening.

Ben jij diegene die oplossingen vindt voor verkeerskundige puzzels en bereikbaarheidsvragen? Dan is deze functie iets voor jou:

ADVISEUR / PROJECTLEIDER VERKEER (32 – 40 uur)

met hart voor milieu en ruimtelijke ordening

Wij nodigen je graag uit te solliciteren.

Jouw dag?

  • Je bent lid van een adviesteam voor de Rho-vestiging in Rotterdam. Dit team van verkeerskundigen werkt aan onderzoeken, adviezen en plannen op het gebied van mobiliteit, verkeer en infrastructuur;
  • Je adviseert opdrachtgevers over verkeer in verschillende (typen) projecten en houdt daarbij ook rekening met de haalbaarheid vanuit ruimtelijke ordening, ontwerp en milieu;
  • Je hebt een breed takenpakket: het omvat onder meer adviezen over de verkeerscirculatie,  verkeersbeleid, milieueffectrapportages en verkeersbijdragen voor ruimtelijke plannen.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de kennis- en productontwikkeling en acquisitie op het gebied van verkeer.

Jij:

  • Hebt een afgeronde HBO- of academische opleiding Verkeerskunde;
  • Hebt 5 tot 10 jaar werkervaring in het vakgebied als adviseur of projectleider;
  • Hebt een brede interesse in ruimtelijke ordening en milieu;
  • Bent ondernemend en hebt de ambitie om jouw passie en werkveld een stap verder te brengen.

Wat biedt Rho adviseurs?

Wij bieden jou een levendige werkomgeving met goede mogelijkheden om jezelf te ontplooien, een marktconform salaris en bovenal collegialiteit. Kijk op onze site voor meer informatie en online solliciteren. Of wil je graag iets meer weten? Heidi Vercraeye, personeelsadviseur; heidi.vercraeye@rho.nl of 010 201 8555.

Mail de redactie

MEER OVER DIT ONDERWERP