Overzicht advertentiemogelijkheden

De meeste vakgenoten bereikt u via VERKEERSNET

  • maximaal bereik via website, mobile, nieuwsbrief, LinkedIn, Twitter en Facebook
  • minimaal driemaal zoveel bezoekers als andere verkeerssites (60.000 pageviews per maand)
  • een nieuwsbrief met een opt-in oplage van ruim 7000 abonnees, aanzienlijk meer dan andere nieuwsbrieven in de sector
  • hoge redactionele waardering door de lezers

Meer cijfers…

Een banner op VERKEERSNET

De meest gebruikte standaardbanner (225 x 80 px) kost €157,- per maand bij een jaarcontract en €165,- per maand bij een halfjaarcontract. Ook grote formaten en andere perioden mogelijk. Mail ons uw bestand (gif, jpg) en binnen 24 uur staat uw banner op de site. We helpen u zonodig graag bij het maken van een banner. Minimaal eenmaal in de week verschijnt de banner ook in de nieuwsbrief.
Alle mogelijkheden…

Uw vacature op VERKEERSNET

Het plaatsen van een vacature op Verkeersnet is uiterst voordelig, zeker als u bedenkt dat u met Verkeersnet verreweg de meest vakprofessionals bereikt. Uw vacature verschijnt op Verkeersnet (met meer dan 35.000 bezoekers per maand), in de nieuwsbrief van Verkeersnet (>7000 abonnees) en wordt tevens verspreid via de LinkedIn, Twitter en Facebook accounts van Verkeersnet.
Een vacaturevermelding kost €350,-.
Klik hier voor meer informatie…

Uw congres, cursus of beurs promoten via VERKEERSNET

Een tekstbericht van 150 woorden in de nieuwsbrief (oplage 7000 exemplaren)  kost €175,-. U kunt in de tekst met een link verwijzen naar bijvoorbeeld een inschrijfformulier. Voor toevoeging van beeld worden extra kosten berekend.
Klik hier voor meer mogelijkheden…

Uw bureauprofiel op VERKEERSNET

Adviesbureaus kunnen worden vermeld met een bedrijfsprofiel van maximaal 200 woorden. De kosten voor nieuwe inschrijvingen bedragen €295,- per jaar, inclusief vermelding van een spotlightproject. U kunt zich op ieder moment daarvoor aanmelden. Heeft u een banner op Verkeersnet? Dan plaatsen we die ook bij uw profiel.
Meldt u hier aan…

NIEUW: Take Over advertentie

In korte tijd maximale aandacht voor uw boodschap! Niet te missen voor de duizenden bezoekers van VERKEERSNET. Een advertentie die het hele schermoppervlak beslaat, links én recht van VERKEERSNET.
Klik hier voor een voorbeeld. Tarief op aanvraag.

Ook goed om te weten

VERKEERSNET investeert niet alleen in de kwaliteit van de content, maar in de kwaliteit van website en nieuwsbrieven. Dat betekent bijvoorbeeld dat website razendsnel laadt en bezoekers nooit hoeven te wachten. Ook is VERKEERSNET goed te lezen op de smartphone en tablet, inmiddels goed voor bijna een kwart van de bezoekers. Hetzelfde geldt voor de nieuwsbrief. En VERKEERSNET heeft zich een goede positie verworven binnen Google. Allemaal voordelen die VERKEERSNET onderscheiden van andere media in de sector.

Meer weten? Bel direct met Verkeersnet/Promedia – Jasper Rodenhuis – 0681043666

Alle bedragen ex 21% BTW.