Bannercalculator

Voor een vast bedrag per maand is uw banner te zien op Verkeersnet én in de nieuwsbrief.

De banners rouleren door de hele site (homepage en overige pagina’s), omdat veel bezoekers direct naar een artikel surfen – bijvoorbeeld vanuit de nieuwsbrief – en dan de homepage overslaan. Ook worden veel oudere artikelen bekeken op VERKEERSNET.

Een bezoeker bekijkt gemiddeld twee tot drie pagina’s en wij zorgen er voor dat uw banner – gemiddeld – binnen twee klikken altijd te zien is. Of anders gezegd: uw banner is gegarandeerd minimaal 50% van alle pagina’s in beeld. En dat is veel vaker dan bij andere verkeerssites.

Uw banner gaat minimaal een keer per week gratis mee in de veelgelezen Verkeersnet nieuwsbrief.

Gebruik de bannercalculator op de website om de kosten van uw banner precies uit te rekenen en het bestand aan ons te mailen.

Algemeen overzicht bannertarieven 2017.

tarieven2016

Banners kunnen worden aangeleverd in een van de bovenstaande formaten als jpg-bestand, (animated) gif-bestand of eventueel ook als flashbestand (swf).  De maximale bestandsgrootte is 20 KB. Voor flashbanners moet een clicktag variabele in het bestand worden opgenomen. De maximale animatietijd is 15 seconden of 4 loops. Bij bewegende banners moet ook een statische variant in hetzelfde formaat worden meegeleverd voor opname in de nieuwsbrief, aangezien enkele belangrijke email programma’s niet overweg kunnen met bewegende banners.  Afwijkende bannerformaten op aanvraag. Minimumperiode: 1 maand.

Indien u niet in staat bent zelf een banner te laten vervaardigen, doen wij dat graag voor u op basis van het door u aangeleverde bedrijfslogo. Dat is gratis als u minimaal een halfjaarcontract afsluit.

Banners kunnen ten behoeve van de vormgeving in de nieuwsbrief worden teruggeschaald naar een passende breedte.

 

Banner voorbeelden

 

468 x 60 px
225 x 80 px
 
 

Lees hier onze algemene voorwaarden.