Congressen, bijeenkomsten en evenementen

Verkeersnet is bij uitstek geschikt om uw congres of evenement te promoten. De nieuwsbrief van Verkeersnet komt bij 7000 abonnees, werkzaam op het gebied van verkeer, vervoer en mobiliteit, tweemaal in de week in de mailbox. Een promotiecampagne via Verkeersnet is dan ook vele malen goedkoper en effectiever dan het versturen een gedrukte aankondiging.

Indien de datum van het evenement nog vrij ver weg ligt, is een banner op Verkeersnet én in de nieuwsbrief een doeltreffende optie om de aandacht te vestigen op het evenement.

Daarnaast is een ingezonden mededeling in de veelgelezen nieuwsbrief van Verkeersnet een uiterst effectieve en snel te realiseren methode om bezoek te genereren. Bovendien verspreiden we uw aankondiging desgewenst ook nog eens gratis via het veelbekeken Twitter-account @verkeersnet.

U kunt de tekst van een mededeling hieronder opgeven.


  • In een Twitterbericht wordt soort activiteit en een link naar de betreffende website vermeld, bv. Congres Veiliger verkeer 1 november - [link] of Aanbesteding Bewegwijzering Groningen - [link]]