Adviesbureaus

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van deze adviesbureaus:

Delft Infra Advies

Delft Infra Advies is úw adviseur voor verkeer en mobiliteitsbeleid. Vanuit onze passie voor verkeer en mobiliteit werken onze adviseurs met betrokkenheid aan uw project. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat een betrokken adviseur u als opdrachtgever het beste van dienst kan zijn. Delft Infra Advies geeft u altijd een advies op maat.
www.delft-infra-advies.nl

Met Graumans

‘Met Graumans’ is de bedrijfsnaam waaronder Ed Graumans, sinds eind 2011, opdrachtgevers over mobiliteitsvraagstukken adviseert. Ed heeft meer dan 30 jaar ervaring met mobiliteitsvraagstukken en de daarbij behorende bestuurlijke processen en communicatie. ‘Met Graumans’ is een netwerkadviesbureau.
www.metgraumans.nl

Spark

Spark is hèt parkeeradviesbureau van Nederland. Al jarenlang adviseren en ondersteunen wij gemeenten, ontwikkelaars, ziekenhuizen, universiteiten, woningcorporaties en luchthavens. Wij geven hands-on advies bij parkeervraagstukken over auto en fiets. Wij weten alles van parkeren van auto’s en fietsen en weten zelfs wat we nog niet weten. Daar doen we onderzoek naar.
www.spark-parkeren.nl

Mist u uw bureau hier? Bekijk dan de mogelijkheden in de VERKEERSNET-mediapresentatie of neem contact op met Jasper Rodenhuis via [email protected] of 06-81043666.