Partners

Ontdek hier meer over de partners van VerkeersNet.nl

BonoTraffics is een verkeerskundig adviesbureau uit Kampen. Met 40 verkeerskundigen werken we samen met onze opdrachtgevers aan een mooie, veilige en sociale openbare ruimte in heel Nederland. Hierbij laten we ons leiden door onze waarden verbondenheid, flexibiliteit, kwaliteit en passie voor ons vak. Bel ons voor een verkeersontwerp, een participatietraject, verkeersonderzoeken, beleidsadviezen, de openbaar vervoer-analysetool OVIT, interne ondersteuning door detachering of een verkeerskundige cursus vanuit onze BonoAcademy.

bonotraffics.nl

Goudappel is een begrip in de wereld van mobiliteit. Onze ruim 200 adviseurs innoveren en zetten met hun expertise de standaard in de mobiliteitsmarkt. Onze adviezen, data en it-oplossingen (via DAT.Mobility) en mobiliteitsdiensten dragen aantoonbaar bij aan een duurzame, vitale en aantrekkelijke samenleving.

goudappel.nl

Spark is hét parkeeradviesbureau van Nederland. Wij weten alles van parkeren. Van auto’s en fietsen. Hoe je parkeren als onderdeel van je bereikbaarheidsopgave kunt zien. Van ‘mobiliteit’. Hoe je jouw visie en ambitie daarop vertaalt in een concrete opgave. Hoe je het betaalbaar maakt en houdt. Ook doen we onderzoek. Wij adviseren en ondersteunen o.a. gemeenten, ontwikkelaars, beleggers, detailhandelaren, ziekenhuizen, universiteiten, woningcorporaties en luchthavens.

spark-parkeren.nl

Mist u uw bureau hier? Bekijk dan de mogelijkheden in de VerkeersNet mediapresentatie of neem contact op met Jasper Rodenhuis via [email protected] of 06-81043666.