Adviesbureaus

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners en adviesbureaus:

CGI Group Inc, opgericht in 1976, is één van de grootste onafhankelijke zakelijke en ICT-dienstverleners ter wereld. Met ongeveer 74.000 professionals wereldwijd levert CGI een volledig portfolio met high-end bedrijfs- en IT-consultingdiensten, systeemintegratie en IT en business process outsourcing services. CGI’s nauwe betrokkenheid bij de klant, best passende wereldwijde distributienetwerk en intellectual property diensten, helpen klanten resultaten te versnellen en te digitaliseren.

cginederland.nl

Delft Infra Advies is úw adviseur voor verkeer en mobiliteitsbeleid. Vanuit onze passie voor verkeer en mobiliteit werken onze adviseurs met betrokkenheid aan uw project. Dit doen wij vanuit de overtuiging dat een betrokken adviseur u als opdrachtgever het beste van dienst kan zijn. Delft Infra Advies geeft u altijd een advies op maat.

delft-infra-advies.nl

DTV Consultants is een ambitieus en innovatief onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van verkeer en mobiliteit. Daarnaast zijn we dé praktijkopleider voor het verkeerskundige werkveld.

dtvconsultants.nl

Empaction heeft als onafhankelijk adviesbureau al meer dan 15 jaar een Andere Kijk op Parkeren. Bekeken vanuit een ander perspectief en met het oog gericht op de toekomst. Doordat we alle facetten en belangen betrekken in onze inventieve oplossingen zorgen wij voor doorbraken. Een nieuw paradigma waarin de gebruiker centraal staat.

empaction.nl

‘Met Graumans’ is de bedrijfsnaam waaronder Ed Graumans, sinds eind 2011, opdrachtgevers over mobiliteitsvraagstukken adviseert. Ed heeft meer dan 30 jaar ervaring met mobiliteitsvraagstukken en de daarbij behorende bestuurlijke processen en communicatie. ‘Met Graumans’ is een netwerkadviesbureau.

metgraumans.nl

De PTV Group, uw verkeerskundige innovatiepartner voor vandaag en morgen. PTV Group is software ontwikkelaar van verkeersprognose en verkeer simulatie software. Het gaat daarbij om het simuleren en modelleren van verkeersstromen en verkeersnetwerken in en rondom steden.

ptvgroup.com

Spark is hét parkeeradviesbureau van Nederland. Wij weten alles van parkeren. Van auto’s en fietsen. Hoe je parkeren als onderdeel van je bereikbaarheidsopgave kunt zien. Van ‘mobiliteit’. Hoe je jouw visie en ambitie daarop vertaalt in een concrete opgave. Hoe je het betaalbaar maakt en houdt. Ook doen we onderzoek. Wij adviseren en ondersteunen o.a. gemeenten, ontwikkelaars, beleggers, detailhandelaren, ziekenhuizen, universiteiten, woningcorporaties en luchthavens.

spark-parkeren.nl

XTNT gaat waar anderen niet gaan. We onderzoeken, ontwikkelen en implementeren oplossingen voor bereikbaarheids- en mobiliteitsopgaven van nu en de toekomst. Onze jarenlange ervaring en brede kennis van verkeer, mobiliteit en gedrag vullen we aan met een frisse blik. De diversiteit van ons team biedt voor elk mobiliteitsvraagstuk een expert.

xtnt.nl

Mist u uw bureau hier? Bekijk dan de mogelijkheden in de VERKEERSNET media presentatie of neem contact op met Jasper Rodenhuis via [email protected] of 06-81043666.