Partners

Ontdek hier meer over de partners van VerkeersNet.nl

Trajan is een onderzoeksbureau voor verkeer en mobiliteit. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in parkeer-, verkeer- en fietsonderzoek. Met behulp van talloze onderzoeksmethoden verwerven en analyseren we data. Hierin zoeken we uiteindelijk altijd naar de geografische component, want met behulp van Geografische Informatie Systemen (GIS) brengen we de feiten overzichtelijk in kaart.

trajan.nl

BonoTraffics is een verkeerskundig adviesbureau uit Kampen. Met 40 verkeerskundigen werken we samen met onze opdrachtgevers aan een mooie, veilige en sociale openbare ruimte in heel Nederland. Hierbij laten we ons leiden door onze waarden verbondenheid, flexibiliteit, kwaliteit en passie voor ons vak. Bel ons voor een verkeersontwerp, een participatietraject, verkeersonderzoeken, beleidsadviezen, de openbaar vervoer-analysetool OVIT, interne ondersteuning door detachering of een verkeerskundige cursus vanuit onze BonoAcademy.

bonotraffics.nl

Spark is hét parkeeradviesbureau van Nederland. Wij weten alles van parkeren. Van auto’s en fietsen. Hoe je parkeren als onderdeel van je bereikbaarheidsopgave kunt zien. Van ‘mobiliteit’. Hoe je jouw visie en ambitie daarop vertaalt in een concrete opgave. Hoe je het betaalbaar maakt en houdt. Ook doen we onderzoek. Wij adviseren en ondersteunen o.a. gemeenten, ontwikkelaars, beleggers, detailhandelaren, ziekenhuizen, universiteiten, woningcorporaties en luchthavens.

spark-parkeren.nl

Mist u uw bureau hier? Bekijk dan de mogelijkheden in de VerkeersNet mediapresentatie of neem contact op met Patrick van Tilburg via [email protected] of 06-26110245.