Spark

Spark is hèt parkeeradviesbureau van Nederland. Wij geven hands-on advies bij parkeervraagstukken over auto en fiets.

PARKEREN

Wij weten alles van parkeren. Van auto’s en fietsen. Hoeveel parkeerplaatsen er nodig zijn, hoe ze er uit moeten zien, wat ze kosten, welke waarde ze hebben, hoe je ze kunt exploiteren en beheren. Hoe je parkeren als onderdeel van je bereikbaarheidsopgave kunt zien. Van ‘mobiliteit’. Hoe je jouw visie en ambitie daarop vertaalt in een concrete opgave. Wat je dan zelf moet doen en wat anderen voor jou kunnen betekenen.
Hoe je het betaalbaar maakt en houdt. Welke nieuwe technieken je kunt toepassen om het parkeren beter te maken voor de gebruiker én de beheerder. Hoe je het beste parkeergarages kunt laten bouwen. Hoe je dat aanbesteedt en hoe je parkeerapparatuur en parkeerdiensten inkoopt.

EEN WERELD TE WINNEN
We weten zelfs wat we nog niet weten. Daar doen we onderzoek naar. Zelf of met onze partners.
Omdat we onze bevindingen nog steviger willen kunnen poneren. En bediscussiëren. Maatschappelijk relevanter willen maken. Omdat er nog een wereld te winnen is. Omdat het echt nog veel beter kan. En duidelijker voor iedereen. Maar ook omdat demografische en technologische veranderingen tot nieuwe inzichten leiden.

ONZE MARKTEN
Al jarenlang adviseren en ondersteunen wij gemeenten, ontwikkelaars, beleggers, detailhandelaren, ziekenhuizen, universiteiten, woningcorporaties en luchthavens. Zowel de bestuurders daarvan als diegenen die voor de dagelijkse gang van zaken verantwoordelijk zijn.

www.spark-parkeren.nl

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.