Nedap gaat sterk inzetten in op mobiliteitsoplossingen

nedapNedap AVI verandert naam in “Nedap Identification Systems”. De reden achter de naamswijziging is volgens de fabrikant dat Nedap AVI (Automatische Voertuig Identificatie) zich in de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld en naast lange-afstand RFID-oplossingen voor voertuig- en bestuurderidentificatie nu ook oplossingen biedt voor het op afstand identificeren van personen in en rondom gebouwen, draadloze voertuigdetectie sensoren voor straatparkeren en het beheren van voertuigtoegangen in binnensteden.

Nedap gaat onder de vlag van Nedap Identification Systems een nieuw ‘label’ ontwikkelen: Nedap Mobility Solutions. Hieronder vallen straks de technologieën die bijdragen aan het verbeteren van stedelijke mobiliteit. Zowel het draadloze parkeersensor systeem SENSIT als oplossingen voor voertuigtoegang in binnensteden zullen hiervan deel uit gaan maken.

Nedap denkt dat met name de markt draadloze parkeersensoren veelbelovend is. Die zijn al in verschillende steden over de hele wereld geïnstalleerd. De stadstoegang systemen zijn voornamelijk geïnstalleerd in Nederlandse steden. Deze toepassingen wil Nedap internationaal gaan uitrollen

 

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.