FalcoAir fietspomp

[gesponsorde bijdrage]

falcoair-fietspomp2De FalcoAir fietspomp is een robuuste en solide fietspomp, geschikt voor gebruik in de openbare ruimte en bestand tegen vandalisme. Dat maakt de FalcoAir ook onderhoudsarm.
De fietspomp wordt geproduceerd van 2 mm. dik aluminium, afgewerkt met een hoogwaardige coating. De FalcoAir wordt door een industriële compressor (110/230W) aangestuurd met een laag geluidsniveau van 40dB. Prima voor gebruik in de openbare ruimte. De behuizing van de compressor heeft een verborgen luchttoevoer en openingen voor afvoer van (regen)water.
De FalcoAir fietspomp heeft een rubberen luchtslang met staal versterkt en een mondstuk. Na gebruik, wordt de luchtslang bevestigd aan de pomp door onzichtbare magneten. Ook is er een mechanisme ingebouwd dat ervoor zorgt dat de luchttoevoer onmiddellijk afsluit, waneer de rubberen slang op welke manier dan ook beschadigd is. De bovenkant (afgebeeld in kleur) kan verwijderd worden.
Als toevoeging aan het estetisch ontwerp van de fietspomp kan deze gepoedercoat worden in één van de 192 Ral-kleuren. Altijd met een toplaag van anti-graffiti coating. De FalcoAir kan een goede bijdrage leveren aan bijvoorbeeld een fietscampagne of city-marketing. Naast de keuze uit verschillende kleuren is het ook mogelijk om logo’s of tekstlabels te plaatsen.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.