Lock’n’Go tweede generatie

lockngoSinds 2006 brengt Lock’n’Go stallingen die door de geautoriseerde gebruiker eenvoudig is te bedienen met een ov-pas of mobiele telefoon. Na een pilot in Eindhoven is het Lock’n’Go concept van elektronisch bewaakte fietsenstallingen inmiddels op 13 locaties geïmplementeerd. Binnenkort komen daar nog 10 locaties bij. In 3½ jaar tijd is er geen enkele fiets uit de Lock’n’Go stalling gestolen.
Lock’n’Go maakt bewaakt stallen betaalbaar, inzichtelijk en eenvoudig opschaalbaar naar
een fijnmazig netwerk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de modernste technologie,
vergelijkbaar met die van de OV-chipcard. Het beheer, service en onderhoud kan worden meegeleverd. Iedere locatie is draadloos verbonden met het BackOffice. Zo wordt van elke locatie actuele informatie ontvangen, zoals inzage in het gebruik, de frequentie, parkeerduur, doelgroep et cetera. Lock’n’Go stallingen kennen daardoor ook geen weesfietsen.
Lock’n’Go heeft de ervaringen van de afgelopen jaren omgezet in een 2e generatie producten. Hiermee speelt Lock’n’Go nog beter in op de wensen van de markt. Het nieuwe ontwerp zorgt onder andere voor een nog groter gebruiksgemak en een betere inpasbaarheid in de openbare ruimte. Het nieuwe Lock’n’Go ontwerp zal donderdag 10 december 2009 tijdens de beurs Verkeer en Mobiliteit te Houten, officieel worden onthuld.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.