Smit-van Oijen en De Vries vormen nieuwe directie XTNT

Ruud Verdiesen, Jolanda Smit – van Oijen en Jasper de Vries

Jolanda Smit-van Oijen en Jasper de Vries vormen vanaf 1 februari de directie van XTNT Experts in Traffic and Transport. Oprichter en huidig directeur Ruud Verdiesen doet een stap terug. Hij is inmiddels 67 en wil het rustiger aan gaan doen. Hij verdwijnt niet helemaal van het toneel; hij blijft als adviseur van de directie betrokken bij XTNT. Smit – van Oijen neemt de dagelijkse leiding van XTNT op zich.

Smit-van Oijen en De Vries zijn al geruime tijd lid van het managementteam van XTNT. Beiden zijn bij XTNT gestart als junior adviseur en uitgegroeid tot senior adviseur. Naast hun directietaken blijven zij ook als actief adviseur betrokken bij projecten. Smit-van Oijen op het gebied van fiets en mobiliteitsmanagement en De Vries in projecten over smart mobility en omgevingsmanagement.

Gegroeid

Verdiesen startte XTNT in 1994, eerst binnen het consortium van &Samhoud, later in 2001 als geheel zelfstandige onderneming. XTNT is in deze 24 jaar uitgegroeid tot een bureau met 19 mensen. De focus ligt op projecten waarin het proces en de (weg)gebruiker een belangrijke rol spelen. Ook ligt de focus op het helpen van overheden bij nieuwe thema’s in het vakgebied. Denk aan deelfietsen, smart mobility bij wegwerkzaamheden, flexibel openbaar vervoer en afleiding in het verkeer.

Onderwerpen: ,

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.