Flitsmeister-app kan nu ook navigeren

Bron: Flitsmeister

Aan de app Flitsmeister is nu ook een navigatie-functie toegevoegd. Gebruikers vroegen hier vaak om, laten de ontwikkelaars weten. Het is een functie die gebruikers niet te veel moet afleiden, benadrukken ze.

De instructies worden op minimale wijze in beeld gebracht. Op het moment dat de gebruiker de instructie daadwerkelijk uitvoert, wordt deze vergroot en ondersteund met spraak. De functie is nog BETA, wat betekent dat hij steeds een beetje meer verbeterd wordt. Gebruikers kunnen dan ook feedback insturen, zeggen de ontwikkelaars.

Waarschuwingen

Er is nog meer veranderd in de app. De schermen van de waarschuwingen zijn volledig naar boven geplaatst. Zo is meer ruimte gecreëerd. Ook zijn de snelheidsindicatoren en reistijden aangepast. Dit alles moet er volgens Flitsmeister voor zorgen dat de gebruiker alle verkeersinformatie in één oogopslag kan zien. Het delen van aankomsttijd en locatie verbeterd.

Flitsmeister is opgericht in 2012 en heeft 1,2 miljoen gebruikers. Voor het in kaart brengen van verkeersstromen gebruiken de ontwikkelaars onder andere floating car data. De nieuwste versie van de app is versie 7.0.

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.