Nieuwe abri voor ’s Hertogenbosch

Begin december zijn de eerste Zodiac abri’s geplaatst in het historische centrum van ’s Hertogenbosch. OFN liet deze abri ontwerpen in opdracht van reclame exploitant Brouwer en Partners, die een ‘eigen’ abri wilde introduceren.Het resultaat hiervan is een solide, transparante en zeer comfortabele abri met mooie details en een strakke, chique uitstraling.

De abri bestaat uit een volledig stalen frame, met daarin ruiten van maar liefst 10 mm dik. Het geheel is opgebouwd op een betonnen fundering die echter niet zichtbaar is omdat de abri in ’s Hertogenbosch onder maaiveld is geplaatst, zodat de authentieke bestrating doorgetrokken kan worden.
Er is veel aandacht besteed aan de duurzaamheid en de milieuvriendelijkheid van het product. Zo is de zitting van het bankje van ecologisch verantwoord hout, en is de gehele abri voorzien van LED-verlichting: zowel aan de binnenzijde van de abri als in de design lampen aan de buitenzijde ter verlichting van de haltenamen. Deze LED-verlichting geeft in de avonduren een heel passend beeld in het de mooie oude binnenstad.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.