Marco de Jong nieuwe parter bij Empaction

Marco de Jong treedt per 1 september aan als nieuwe partner van Empaction. Hij voegt zich bij het duo Paul van Loon en Bart van Hussen, de oprichters van het Eindhovense adviesbureau voor parkeer- en mobiliteitsvraagstukken.

Marco de Jong heeft een ruime ervaring in diverse leidinggevende- en adviserende functies, laat Empaction weten. Zijn achtergrond ligt zowel op het gebied van smart cities en smart mobility als van parkeren. Hij werkt momenteel bij SKIDATA. Daarvoor was hij werkzaam British Telecom en KPN. In zijn nieuwe functie gaat hij zich met name richten op business development.

Toekomstbestendigheid

Empaction vierde in afgelopen jaar haar 15-jarig jubileum. De organisatie is in de laatste jaren gegroeid naar zestien experts. Zij werken aan parkeer- en mobiliteitsoplossingen voor een brede groep klanten. Het adviesbureau is verheugd met de komst van De Jong. “Hiermee zorgen we voor de toekomstbestendigheid van de organisatie en ontwikkelen we deze samen verder.”

Onderwerpen: ,

Auteur: Jan Pieter Rottier

Jan Pieter Rottier is binnen ProMedia Group als redacteur en presentator verantwoordelijk voor evenementen, tv-uitzendingen en andere video-content, zoals webinars en online congressen. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor de Personenvervoer en Verkeer-vakbladen VerkeersNet, OVPro en TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.