Smart Mobility-expert Kai Feldkamp maakt overstap naar XTNT

Kai Feldkamp, voorheen directeur smart mobility bij Rijkswaterstaat, is er per 1 oktober gestart bij XTNT Experts in Traffic and Transport. Feldkamp vormt met Jasper de Vries en Jolanda Smit – van Oijen de directie van het Utrechtse verkeers- en mobiliteitsadviesbureau.

Smart mobility toepasbaar maken, dat was de uitdaging van Feldkamp bij Rijkswaterstaat. Hij stond onder meer voor de opdracht om alle innovatie-initiatieven op één lijn te krijgen. Ook had hij de taak om de organisatie mee te laten ontwikkelen en smart mobility een plek te geven in de alledaagse processen.

“Smart mobility is een ontwikkeling die ons de komende jaren nog vaak zal verrassen”, zegt Feldkamp. “Mijn passie is uit deze ontwikkeling die diamantjes te kiezen die rijp zijn voor implementatie en die alle wegbeheerders nu al kunnen helpen de bereikbaarheid te verbeteren.”

Onmisbaar onderdeel

Feldkamp treedt naast Jasper de Vries en Jolanda Smit-van Oijen toe tot de directie van XTNT. Een waarde volle aanvulling vinden ze. De Vries: “Afgelopen jaren heeft XTNT veel ervaring opgebouwd met de toepassing van smart mobility bij met name minder hinder projecten voor een flink aantal opdrachtgevers. Maar we willen verder. Smart mobility is een onmisbaar onderdeel van de toekomst voor het mobiliteitsvak.”

Smit-van Oijen: “We zijn heel blij dat Feldkamp de overstap maakt naar XTNT. Zijn inhoudelijke kennis op het gebied van smart mobility en ruime ervaring als manager zijn een verrijking voor ons bedrijf.” Samen met Feldkamp wil XTNT haar kennis over en de toepassing van smart mobility verder uitbouwen. En zo met concrete maatregelen bijdragen aan een merkbare verbetering van de bereikbaarheid van Nederland.

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.