Rotterdam CS, Delftse Poort. Foto: Jan Kok/Boomerang

Nieuwe redacteur voor VerkeersNet.nl

Inge Jacobs is op maandag 3 augustus begonnen in haar nieuwe functie als redacteur van VerkeersNet.nl. Zij is de opvolger van Jan Pieter Rottier, die binnen het team Personenvervoer & Verkeer van ProMedia Group een andere rol gaat vervullen.

Inge heeft de afgelopen vijf jaar als redacteur gewerkt aan OVPro.nl, een zustertitel van VerkeersNet. In die periode is het aantal unieke bezoekers meer dan verdubbeld tot 50.000 per maand. Bekendheid met de nieuwe titel is er ook, want sinds VerkeersNet werd overgenomen door ProMedia schreef Inge er al vele tientallen artikelen voor. Vanaf nu is zij als redacteur het vaste aanspreekpunt bij VerkeersNet.

Nieuwe rol

Met de komst van Inge is ook het vertrek van Jan Pieter Rottier als redacteur van VerkeersNet een feit. Van een definitief afscheid is gelukkig geen sprake, want Jan Pieter blijft werken binnen het team Personenvervoer en Verkeer van ProMedia. Wel krijgt hij een nieuwe rol, waarin hij zich voor een flink deel van de tijd gaat bezighouden met evenementen, tv-uitzendingen en andere video-content, zoals webinars en online congressen. Daarnaast zal Jan Pieter geschreven bijdragen blijven leveren aan VerkeersNet, OVPro en TaxiPro.

Auteur: Vincent Krabbendam

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.