Denk mee met ons MaaS Congres

Mobility as a Service. Dit innovatie vervoersconcept gaat voor een omwenteling zorgen in het denken over verkeer en vervoer. Maar veel is nog onduidelijk. Welke vervoersvormen kunnen geïntegreerd worden? Wat betekent dit voor autobezit? Wat wil de reiziger eigenlijk? En hoe voorkom je dat je straks meerdere apps nodig hebt om door het land te reizen? Waar moeten overheden op letten bij het verlenen van concessies? Verandert de inrichting van onze steden en dorpen? En welke gevolgen heeft MaaS voor verkeersstromen?

Die vragen worden behandeld op het MaaS Congres, dat gehouden wordt op 6 maart 2018. Denkt u dat uw kennis, ervaring of onderzoek een bijdrage kan leveren aan dit congres? Dan vragen wij u een paper van circa 250 woorden in te sturen. Dat kan tot en met 8 december. De beste bijdragen worden uitgenodigd deel te nemen aan het congres.

Het MaaS Congres dat VERKEERSNET organiseert, is er een in een reeks innovatieve congressen. Eerder hielden we het congres Verkeer in de slimme stad en Het Grote Big Data-congres. Op deze congressen worden beleidsmedewerkers, wethouders, en ook medewerkers van ingenieurs- en adviesbureaus, belangenorganisaties en OV-bedrijven bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit.

Uw bijdrage kunt u inzenden middels onderstaand formulier:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.