Bron: Rijkswaterstaat / Harry van Reeken

Nieuw uiterlijk voor VERKEERSNET

Bron: Rijkswaterstaat / Harry van Reeken

Met ingang van deze week heeft VERKEERSNET een nieuw uiterlijk. Het online vakmagazine voor de mobiliteitsprofessionals sluit nu in vormgeving en opzet aan op de zustertitels van ProMedia, dat onder meer TaxiPro, OVPro, SpoorPro en andere online titels op het vlak van mobiliteit verzorgt.

VERKEERSNET maakt sinds enige tijd onderdeel uit van de ProMedia Group, uitgever van business-to-business vakbladen in de sectoren mobiliteit, verkeer en transport. Andere titels van ProMedia zijn RijschoolPro, TankPro, OVPro, SpoorPro, FluxEnergie, TaxiPro, Zelfrijdend Vervoer, CarwashPro en Nieuwsblad Transport.

Nieuwe online omgeving

Op VERKEERSNET zijn alle werkdagen nieuwsartikelen te vinden over onder meer smart mobility, openbaar vervoer, fiets, verkeersveiligheid, beleid en verkeersmanagement. Op 6 maart vindt het door VERKEERSNET georganiseerde MaaS Congres plaats in Rotterdam. Deze en andere activiteiten vinden vanaf nu plaats vanuit de nieuwe online omgeving van VERKEERSNET, dat elke maandag en donderdag een nieuwsbrief naar de abonnees stuurt.

Natuurlijk is alle feedback op onze nieuwe vormgeving van harte welkom, evenals tips voor nieuws en andere verhalen. Daarvoor kun je altijd mailen met de redactie via [email protected]. We hopen je natuurlijk ook te mogen verwelkomen op ons MaaS Congres op 6 maart in Rotterdam.

Onderwerpen: ,

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.