MaaS Congres 2018 van VERKEERSNET staat voor de deur

Dinsdag vindt het MaaS Congres 2018 plaats in congresgebouw De Doelen in Rotterdam. Ruim 200 deelnemers en 30 sprekers denken hier na over dé grote ontwikkeling in de OV-sector: Mobility as a Service (MaaS). Het congres wordt georganiseerd door VERKEERSNET.nl

Ruim dertig sprekers geven duidelijkheid over het concept MaaS, schetsen de ideeën en uitdagingen van betrokken partijen en zoomen in op praktische voorbeelden. Naast een plenair deel kunnen bezoekers ook deelnemen aan parallelsessies. In zo’n sessie belichten steeds drie sprekers in kleine setting een specifieke kant van MaaS. Een belangrijk onderdeel van het congres is de plenaire discussie. Hier worden onder leiding van Nils Wuytens, onderzoeker aan de Antwerp Management School, de belangrijkste uitdagingen besproken.

Netwerken

Ruim 250 mensen hebben zich aangemeld voor het MaaS Congres. Tal van grote partijen in de verkeers- en mobiliteitssector zijn vertegenwoordigd. Het congres is dan ook niet alleen de ideale plek om kennis op te doen, maar ook om te netwerken met branchegenoten, klanten en relaties. Het MaaS Congres 2018 brengt betrokken partijen bij elkaar met het doel dat zij wijzer worden en ervaringen uitwisselen. De organisatie hoopt dat deze dag de verkeers- en mobiliteitssector helpt om zich klaar te maken voor de toekomst.

Wie interesse heeft in het MaaS Congres 2018, maar het niet kan bijwonen, heeft de mogelijkheid om het evenement via internet te volgen. Alle plenaire sessies zullen via het webinar live worden uitgezonden. Ook zal in de ochtend en in de middag de deelsessie ‘Vervoersvormen met potentie’ live worden uitgezonden. Geïnteresseerden kunnen zich hier via de website van het MaaS Congres voor inschrijven. Hier zijn ook de laatste kaarten voor het evenement te verkrijgen.

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.