Vragen over verkeersdata? Stel ze aan de experts van VERKEERSNET

Problemen met doorstroming op de weg zijn vaak groot, net als de hoeveelheid beschikbare data die kan bijdragen aan een oplossing. Door de vele bomen is vaak het bos niet meer te zien. Lezers kunnen hun vragen en of uitdagingen voorleggen aan de experts van de VERKEERSNET academy over effectief datagebruik. Zij behandelen die dan op 29 juni.

Hoe kan verkeersdata een gemeente helpen de doorstroming op een weg te verbeteren? Wat is een goede alternatieve route bij een wegafsluiting? Schendt verkeersdata de privacy van weggebruikers? Wat is het verschil tussen de vele partijen die verkeersdata leveren en hun inwinningstechnieken? Deze en nog veel meer vragen kunnen naar boven komen bij wie het begrip verkeersdata hoort.

Insturen

Wie specifieke vragen en of uitdagingen heeft, kan deze delen met de experts van de VERKEERSNET academy, waaronder Gemeente Rotterdam, de Nationale Databank Wegverkeersgegevens (NDW), Be-Mobile/Flitsmeister en ViNotion. Deze partijen gebruiken de vragen als input voor hun bijdrages op 29 juni in Rotterdam.

Een vraag insturen kan via dit formulier:

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.