Dinsdag MaaS Congres: dag over mobiliteit van de toekomst

Dinsdag is het zover: het MaaS Congres 2019 in congresgebouw De Doelen in Rotterdam. Ruim 330 deelnemers en 40 sprekers denken 12 februari na over dé ontwikkeling in de mobiliteitssector: Mobility as a Service (MaaS). Er zijn nog plekken beschikbaar.

In de mobiliteitssector kun je bijna niet meer om het woord MaaS of ‘Mobility as a Service’ heen. Dit innovatieve concept waarbij het plannen, boeken en betalen van een deur-tot-deurreis optimaal geregeld is, wordt gezien als dé manier om stad en platteland bereikbaar te houden. Op het MaaS Congres worden deelnemers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen.

Tijdens het congres delen meer dan 40 nationale en internationale sprekers hun kennis, ervaring en inzichten. Dat doen ze in verschillende programma-onderdelen: keynotelezingen, verdiepende parallelsessies en een levendig slotdebat. Doel van de dag is voorbij de mooie woorden over MaaS gaan en echte stappen mogelijk maken.

Samenbrengen

Het MaaS Congres brengt concessieverleners, vervoerders, leasemaatschappijen, politici, toeleveranciers, adviesbureaus en mobiliteitsdeskundigen bij de landelijke, regionale of lokale overheid samen. Het is de plek om te netwerken, om op de hoogte gehouden te worden over de laatste ontwikkelingen in de sector en om er over mee te denken.

Er zijn nog kaarten beschikbaar. Wie interesse heeft om bij het MaaS Congres 2019 aanwezig te zijn, maar niet kan komen, kan het evenement vanachter de computer bekijken. Tijdens de liveregistratie zijn de keynotes, de sessie ‘samenwerken’ en het slotdebat te volgen. Meer informatie is te vinden op: https://www.maascongres.nl

Auteur: Jan Pieter Rottier

Jan Pieter Rottier is redacteur van VerkeersNet.nl. Hij schrijft ook regelmatig voor de andere vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.