BEELD PdZ

Locatie MaaS Congres 2020 bekend

BEELD PdZ

Pakhuis De Zwijger in Amsterdam is de locatie van het MaaS Congres 2020 op 3 maart. Op deze creatieve en centraal gelegen plek gaan meer dan 300 deelnemers en ruim 40 sprekers met elkaar in gesprek over de (on)mogelijkheden van Mobility as a Service.

De ontwikkeling van Mobility as a Service (MaaS) zit in een stroomversnelling. Het wordt steeds duidelijker welke concrete uitdagingen er liggen op weg naar grootschalige toepassing van MaaS. Doel van de dag is oplossingen zoeken, partijen bij elkaar brengen en organisaties voorbereiden.

Belangrijke ‘ingrediënten’ van het MaaS Congres zijn: een uitgebreide line-up van toonaangevende sprekers, een goede balans tussen theorie en praktijk, ruimte voor discussie en veel tijd om te netwerken met vakgenoten. Deze dag is interessant voor onder meer mobiliteitsaanbieders, auto-importeurs en leasebedrijven en lokale, regionale en landelijke overheden.

Nieuwe sprekers

Onlangs zijn weer nieuwe sprekers aan het programma toegevoegd. Het gaat onder meer om Giancarlo Scaramelli (Transdev), Maud van Alphen (PON), Tarik Fawzi (Hely) en Meerten van Hooijdonk (ALD Automotive).

Wie tijdig een ticket boekt, kan gebruik maken van vroegboekkorting. Meer informatie is te vinden op de website maascongres.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.