BEELD PdZ

Verkiezing zet pioniers in MaaS-wereld in de spotlights

Bijdragen aan de ontwikkeling van MaaS is pionieren met één doel: op duurzame wijze de bereikbaarheid verbeteren. Dat verdient erkenning. Daarom is dit jaar de MaaS Wall of Fame-prijs in het leven geroepen. De uitreiking vindt plaats tijdens het MaaS Congres 2020 in Pakhuis de Zwijger te Amsterdam.

Omdat MaaS zo’n breed werkgebied is, wordt de prijs uitgereikt aan een uitblinker in de sectoren wetenschap, markt en overheid. Iedereen kan kandidaten hiervoor aandragen. Wie voor meerdere categorieën mensen wil nomineren, dient u het formulier meerdere keren in te vullen.

Stemmen

De adviesraad van het MaaS Congres beoordeelt alle inzendingen en stelt per categorie een top drie samen. Daar kan vervolgens op gestemd worden. Wie iemand in de spotlights wil zetten, kan diegene hier aanmelden.

Auteur: Jan Pieter Rottier

Jan Pieter Rottier is binnen ProMedia Group als redacteur en presentator verantwoordelijk voor evenementen, tv-uitzendingen en andere video-content, zoals webinars en online congressen. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor de Personenvervoer en Verkeer-vakbladen VerkeersNet, OVPro en TaxiPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.