Snelweg A4 verdiepte ligging in polderlandschap BEELD IenW, Tineke Dijkstra Fotografie

Welke gevolgen heeft het coronavirus voor de mobiliteitssector?

Snelweg A4 verdiepte ligging in polderlandschap, verlengde A4 tussen Delft en Schiedam. De snelweg ligt in een tunnelbak onder het maaiveld. Vanuit het groene agrarische open landschap kun je de weg niet zien. De lantarenpalen in de middenberm zjn ook exta laag, de verlichting aan de tunnelwand schijnt alleen naar beneden. De nieuwe snelweg ontlast […]

De ontwikkelingen als gevolg van het coronavirus gaan snel. Met een enquête wil vakblad VerkeersNet in kaart brengen hoe groot die gevolgen zijn en daar één of meer artikelen aan wijden. Hiermee willen we lezers informeren en helpen bij de uitoefening van hun beroep.

Het is rustiger op de weg, maar hoeveel rustiger precies en wat betekent dat? Wat betekenen de maatregelen van de overheid bijvoorbeeld voor verkeerscentrales? En wat zijn de gevolgen voor aanbieders van deelvervoersmiddelen? Op dit soort vragen hoopt het onderzoek antwoord te krijgen.

Deelname is volstrekt anoniem en duurt circa 5 minuten. Door op onderstaande link te klikken, start u de enquête. Begin enquête.

Auteur: Jan Pieter Rottier

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.