MAAS CONGRES BELGIË - AMUZ Antwerpen | © Verkijk

MaaS Congres mag fysiek doorgaan; ook mogelijkheid tot online deelname

MAAS CONGRES BELGIË - AMUZ Antwerpen | © Verkijk

Het blijft mogelijk om het MaaS Congres op 7 december in Antwerpen fysiek bij te wonen, ondanks de aangescherpte maatregelen in België. Wel is het dragen van een mondmasker voor alle bezoekers binnen verplicht en worden bezoekers bij binnenkomst gevraagd de Covid Safe Ticket-app te tonen. Het is ook mogelijk om het congres online te volgen.

Het thema van de dag is gedragsverandering. Dit thema wordt gedurende de dag behandeld in drie blokken, waar steeds een andere kijk centraal staat. In de ochtend gaat het om de politiek en de gebruiker en ’s middags richten enkele sprekers zich op manieren om techniek te gebruiken om gedrag aan te passen. Uiteindelijk proberen we zo antwoord te geven op de vraag: hoe krijgen we de reiziger zover dat hij slimmer en duurzamer gaat reizen?

Programma

Elf sprekers zullen de resultaten bekendmaken van vernieuwende onderzoeken, hun ervaringen met MaaS delen en handvatten geven om met MaaS en gedragsverandering aan de slag te gaan. Enkele onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Hoe verleiden we de gebruiker met MaaS?
  • De resultaten van een enquête naar de motieven van Belgen om MaaS te gebruiken
  • De overheid als keuze-architect
  • Accelerating MaaS growth: nudging active Mobility
  • Het inrichten en uitvoeren van een nieuw duurzaam mobiliteitsbeleid voor werkgevers

De inschrijving voor het congres is geopend. Voor een fysieke deelname aan het congres betaalt u 395 euro. Voor een online deelname geldt een prijs van 295 euro. Alle dan geldende maatregelen zullen in acht worden genomen.

Bekijk het programma of registreer snel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Inge Jacobs is vaste redacteur voor VerkeersNet en schrijft daarnaast voor verschillende andere vakbladen van Promedia Group, zoals OVPro.nl en TaxiPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.