Veertigste Groengasvulpunt van OrangeGas operationeel

Het Friese bedrijf OrangeGas heeft in Winterswijk haar 40ste Groengasvulpunt in bedrijf genomen. Binnenkort moeten dat er 50 zijn. Fryslân is als provincie koploper als het gaat om aantallen vulpunten.
Op dit moment zijn er al 7 OrangeGas-vulpunten en staan er nog 2 gepland voor het einde van het jaar, te weten in Zurich en op Terschelling. Met een gemiddelde van 1 nieuw vulpunt per maand is OrangeGas de snelst groeiende “nieuwkomer” in de markt van duurzame mobiliteit.
OrangeGas houdt zich niet alleen in Nederland bezig met het realiseren van Groengasvulpunten. In Belgie is een samenwerkingsovereenkomst gesloten met DATS24, onderdeel van de Colruyt Group. De eerste 4 OrangeGas-vulpunten zijn al gerealiseerd en dit aantal zal  in 2013 in hoog tempo worden uitgebreid.
OrangeGas is ook initiator van verschillende activiteiten om het rijden op Groengas op allerlei manieren te stimuleren en promoten, zoals bijvoorbeeld de website SmartGreenCars.nl voor aardgas-/Groengasoccasions. Hiermee hoopt OrangeGas het rijden op Groengas ook voor particulieren aantrekkelijker te maken.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.