Vul hier uw e-mail adres in en u ontvangt tweemaal in de week de gratis nieuwsbrief van Verkeersnet.nl.
Als u hier uw e-mailadres invult, ontvangt u gratis tweemaal in de week de nieuwsbrief van VERKEERSNET

Ontvang gratis de nieuwsbriefDe nieuwsbrief van Verkeersnet verschijnt in principe iedere maandag en donderdag. In de vakantieperioden verschijnt de nieuwsbrief één keer in de week. De Verkeersnet nieuwsbrief wordt uitsluitend verzonden aan mensen die zich daartoe hebben aangemeld én vervolgens de aanmelding hebben bevestigd. Dat betekent dat mensen bewust voor de nieuwsbrief hebben gekozen. Daarom – en vanwege de grote oplage en de hoge frequentie – is Verkeersnet in combinatie met de nieuwsbrief het beste medium om te adverteren in de sector verkeer en vervoer. Kijk voor de mogelijkheden onder ‘Adverteren‘.

Aanmelden
Aanmelden op de nieuwsbrief kan door uw e-mailadres hierboven in te vullen of op de homepage.

Afmelden
Afmelden kan door te klikken op de link die u onderaan iedere nieuwsbrief aantreft.

Spamfilter

Omdat de nieuwsbrief uitsluitend wordt verzonden aan mensen die vooraf toestemming hebben gegeven (zogenaamd dubbel opt- in) kan de nieuwsbrief dus nooit als spam worden gekwalificeerd.
Toch komt het voor de nieuwsbrief in het spamfilter van u of uw organisatie terecht komt. Dat betekent dus dat het spamfilter niet goed is ingesteld. Wat te doen?

1. De meeste spamfilters bieden de mogelijkheid om op een zogenaamde whistlist e-mailadressen op te nemen die altijd worden doorgelaten. Geef hier op: info@verkeersnet.nl.

2. Bij grotere organisaties kunt aan uw systeembeheerder vragen het spamfilter hierop aan te passen.

3. Laat het ons weten als deze maatregelen niet helpen. Wellicht kunnen we u meer tips geven.