Nomineer iemand voor de MaaS-awards

De registratie voor de vierde editie van het MaaS Congres is geopend. Tientallen sprekers delen hier met de deelnemers de inmiddels geleerde lessen en ze zullen concrete vereisten formuleren voor de toekomst. Hoe komen we van regionale pilots en oplossingen naar een landelijk en zelfs wereldwijd systeem? Daarnaast is er ruimte om de mensen in het zonnetje te zetten die MaaS in het afgelopen jaar hebben verder gebracht.

Bijdragen aan de ontwikkeling van MaaS is pionieren met één doel: op duurzame wijze de bereikbaarheid verbeteren. Om die inspanningen te belonen, geeft VerkeersNet tijdens het MaaS Congres de MaaS-awards uit. Er zijn prijzen te winnen in de categorieën wetenschap, markt en overheid. Stemmen kan via deze link.

MaaS Congres

Dit jaar vindt het MaaS Congres vanwege de restricties rondom corona volledig digitaal plaats. Wel wordt het programma verdeeld over twee dagen, namelijk 16 en 17 maart. De sprekers zullen dan in gesprek gaan over de thema’s: een wereldwijd MaaS-systeem, governance, de reiziger, de technische ontwikkelingen en de werkgever en MaaS.

Netwerken en interactie staan bovendien centraal om kennisuitwisseling te bevorderen. In verschillende sessies wordt de mogelijkheid geboden om met de sprekers én met andere deelnemers in gesprek te gaan. De registratie is geopend en er geldt nu nog een aantrekkelijke kortingsprijs.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.