Autopech (foto: lucawolf0 via Pixabay)

Pechhulpverlener Route Mobiel houdt ermee op

Bron: lucawolf0 via Pixabay

Route Mobiel, de pechhulpverlener die zeventien jaar geleden startte als tegenhanger van de ANWB-wegenwacht, houdt ermee op. De verzekeringsmaatschappij van Route Mobiel Pechhulp Service is overgenomen door Nationale Nederlanden en die maatschappij biedt geen zelfstandige pechhulpverzekering. Dat meldt Route Mobiel op de eigen website. 

Het betekent dat nieuwe klanten geen pechhulp meer kunnen afsluiten bij Route Mobiel en dat Route Mobiel stopt met bestaande verzekeringen. Wel worden bestaande klanten nog geholpen tot het einde van het verzekeringsjaar. Route Mobiel verwijst bovendien zelf naar de autoverzekering van OHRA waarbij de hulp bij autoproblemen kan worden meeverzekerd.

Tarieven

Route Mobiel komt uit de koker van Marc Schröder, de oprichter van Tango, en startte in 2004. Het was de ambitie om hetzelfde te doen als de ANWB Wegenwacht, maar dan tegen gunstigere tarieven. Er was niet lang na de start zelfs sprake van een rechtszaak tussen de twee diensten, met name omdat Route Mobiel in de reclamecampagnes beweerde goedkoper en sneller te zijn.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , ,

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.