Lime deelfiets

Bekijk hier welke organisaties deelnemen aan het MaaS Congres

Foto Dylan

BOVAG, MaaS Global, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Siemens, de provincie Groningen, NS, Rijkswaterstaat, de gemeente Eindhoven, GoOV en de Vereniging Zakelijke Reizigers. Het zijn slechts enkele van de honderd organisaties die zich inmiddels hebben ingeschreven voor het MaaS Congres op 16 en 17 maart. Met deze organisaties en partijen kunt u in gesprek over de toekomst van Mobility as a Service.

Er zijn in de afgelopen jaren al veel stappen gezet. Dit is deels te danken omdat de verschillende betrokken partijen met elkaar kennis en ervaringen hebben gedeeld. Maar MaaS is nog niet volwassen. Juist nu is het nog belangrijker om samen de volgende stappen te zetten voor MaaS.

Meer dan techniek

Tijdens het congres zullen bijna 30 sprekers samen ingaan op enkele thema’s. Zij praten over governance, over de reiziger en over de effecten voor ruimtelijke ordening. Bovendien is techniek is een belangrijk onderwerp. Maar MaaS is nog veel meer. Het draait ook om vrijheid voor de reiziger, om het bereiken van duurzaamheidsdoelstellingen en om de toegang tot mobiliteit en dus de samenleving.

Om dit te bereiken kunnen sprekers niet alleen hun informatie zenden, maar hebben zij het nodig dat u vertelt waar u tegenaan loopt. En waar u kansen ziet die andere partijen momenteel nog niet op het netvlies hebben staan. U kunt tijdens het plenaire, online programma vragen stellen aan de sprekers, maar ook in contact treden met hen via één-op-één chats en tijdens netwerksessies. Daarnaast kunt u op basis van uw interesses in contact treden met andere deelnemers aan het congres. Bekijk hier het programma of de andere deelnemers.

Banner MaaS Congres 2021 mail

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.