VerkeersNet Journaal met Tessa en Niels

VerkeersNet Journaal: verder op de fiets vanaf het tankstation?

VerkeersNet Journaal met Tessa en Niels

Kan een tankstation dienst doen als mobiliteitshub? Hier komen natuurlijk veel automobilisten, maar is het mogelijk om deze bezoekers over te halen de auto te laten staan en op een andere manier verder te reizen? Daarover gaat vandaag om 14.00 uur het VerkeersNet Journaal. Verder is er aandacht voor de beurs OV Expo, op 16 september in de Expo in Houten.

We gaan om 14.00 uur live.

Gaiyo heeft namelijk een proef uitgevoerd met Shell, waarbij het mogelijk was om bij twee Shell-stations in Utrecht de auto gratis te parkeren en verder te gaan met een Shell E-bike. Een proef die ze zelf succesvol noemen. Steven Hendriks van Innovactory is in de studio om de proef verder toe te lichten. Hoe wisten de twee partijen automobilisten over te halen om verder de fiets te pakken? En welke kansen bieden tankstations als overstappunt?

Daarnaast praat de redacteur OVPro over de aankomende beurs OV Expo. Wat is hier te halen voor de mobiliteitssector? Welke exposanten zijn er aanwezig? En hoe zorgt Promedia ervoor dat de beurs veilig te bezoeken is? Hij gaat ook dieper in op de vraagstukken die uitgebreid zullen worden behandeld tijdens het congres OV Expo Congres.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Inge Jacobs is vaste redacteur voor VerkeersNet en schrijft daarnaast voor verschillende andere vakbladen van Promedia Group, zoals OVPro.nl en TaxiPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.