MaaS Congres België, AMUZ

Nog enkele dagen vroegboekkorting voor MaaS Congres in Antwerpen

MaaS Congres België, AMUZ

Mensen zijn gewoontedieren. Zelfs als alle vervoersmiddelen perfect in een MaaS-app zijn aangesloten en gemakkelijk te boeken en betalen zijn, is het de vraag of mensen daardoor hun auto links laten liggen. Hoe garandeer je die gedragsverandering wel echt? Dit antwoord krijgt u op het MaaS Congres op 7 december in AMUZ Antwerpen. Tot en met vrijdag kunt u nog gebruikmaken van een aantrekkelijke vroegboekkorting van 100 euro.

Gedragsverandering staat centraal tijdens dit congres. Er worden verschillende actuele vraagstukken behandeld. U hoort hier hoe u een MaaS-app zo aantrekkelijk mogelijk kunt maken, wat reizigers nu hindert om een app te gaan gebruiken en krijgt handvatten om reizigers écht anders te laten reizen. Zo kan MaaS een bijdragen leveren aan het bereikbaar en leefbaar houden van de steden.

Antwerpen

De tweede editie van dit MaaS Congres vindt plaats in AMUZ in Antwerpen. Inschrijven voor dit congres blijft de komende maanden nog gewoon mogelijk, maar de vroegboekkorting loopt af op vrijdag 5 november. Vanaf 6 november betaalt u 395 euro in plaats van 295. U heeft nog maar een aantal dagen om van deze korting te genieten. Bekijk het complete congresprogramma en schrijf u snel in voor deelname.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Inge Jacobs

Inge Jacobs is vaste redacteur voor VerkeersNet en schrijft daarnaast voor verschillende andere vakbladen van Promedia Group, zoals OVPro.nl en TaxiPro.nl.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.