ALD Move app Tranzer
Duurzame mobiliteit

ALD Move wil duurzamer reizen stimuleren door samenwerking Tranzer

Gebruikers van de ALD Move-app hebben door de integratie van Tranzer een breder aanbod van ov en deelmobiliteit. ALD Automotive, 2022

ALD Automotive gaat samenwerken met Tranzer, om het aanbod van OV en deelmobiliteit voor gebruikers van de ALD Move-app completer te maken. “60 procent van de gebruikers past hierdoor hun reisgedrag aan en kiest vaker een duurzamere manier van reizen.”

Tranzer integreert ticketing- en boekingssystemen in bestaande reisapps, om de toegang tot duurzame mobiliteit te versimpelen. Gebruikers hoeven namelijk niet langer op zoek naar de verschillende loketten, automaten, apps en websites om tickets te boeken en te betalen. Inmiddels heeft Tranzer samenwerkingen met ruim 35 aanbieders van zowel ov als deelmobiliteit in binnen- en buitenland. Leasemaatschappij ALD Automotive maakt gebruik van deze samenwerkingen door Tranzer te integreren in de ALD Move-app. ALD Move helpt organisaties onder meer hun mobiliteit te verduurzamen.

Meer dan een leaseauto

Meerten van Hooijdonk, Product Owner van ALD Automotive: “Steeds meer bedrijven willen hun
medewerkers meer kunnen bieden dan een leaseauto. Niet alleen is dat in het belang van medewerkers die meer
keuzevrijheid en flexibiliteit willen. Het draagt ook bij aan de doelen die organisaties hebben om de kosten te
verlagen en de CO2-uitstoot te reduceren.”

De ALD Move-app biedt persoonlijk mobiliteitsadvies, registratie van gemaakte reizen en met de integratie van Tranzer kun je nu ook in-app openbaar vervoer en andere mobiliteitsdiensten afnemen. “Uit resultaten blijkt dat 60 procent van de gebruikers hierdoor echt hun reisgedrag aanpast en vaker de auto laat staan om een duurzamere en goedkopere manier van vervoer te nemen”, zegt Van Hooijdonk.

Paul Rooijmans, oprichter van Tranzer: “Vanuit Tranzer zien wij al langere tijd een sterke toename in de vraag naar een modaliteiten-mix voor zakelijk vervoer. Door deze samenwerking tussen ALD Automotive en Tranzer krijgen ALD-klanten toegang tot meer mobiliteitsopties. Het gaat hen bovendien helpen medewerkers op eenvoudige wijze duurzamer en efficiënter te laten reizen.”

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marloes Kanselaar

Marloes Kanselaar is vaste redacteur voor VerkeersNet en werkt nauw samen met de redacteuren van OVPro.nl en TaxiPro.nl. Na een studie Journalistiek werkte ze voor het AD/Rotterdams Dagblad en deed ze commerciële schrijfervaring op bij webwinkel Coolblue. Een Rotterdamse in hart en nieren, die de lezer van VerkeersNet graag op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen in de verkeers-en mobiliteitswereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.