Opvolger voor Utrecht Bereikbaar Pas

qbpasOok in 2014 kunnen medewerkers van bedrijven en instellingen voordelig reizen met bus en tram in en rond Utrecht.  De Utrecht Bereikbaar Pas heeft een opvolger met de komst van de QB Pas. Het initiatief komt van de nieuwe vervoerder in de regio Qbuzz en Mobility Card Services.

De afgelopen vijf jaren kozen 700 werkgevers en 20.000 werknemers jaarlijks voor de Utrecht Bereikbaar Pas, als voordelig alternatief voor de file. Met de QB Pas kunnen werknemers in de regio Utrecht in 2014 blijven reizen zoals ze gewend waren. De kaart biedt zeven dagen per week toegang tot bus en tram van Qbuzz in Utrecht, voor € 205,- (ex. btw per kalenderjaar. Dit is niet alleen goedkoop, maar ook gemakkelijk: in- en uitchecken is niet nodig, tonen van de pas is voldoende. Verder kunnen werkgevers 5 OV-fietsritten op de kaart laten ‘bijschrijven’.

Werkgevers kunnen de QB Pas voor hun personeel aanvragen bij Mobility Card Services, de organisatie die verantwoordelijk is voor de services rondom de pas.

De drie grootste werkgevers van Utrecht Science Park te weten Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht en UMC Utrecht bieden medewerkers de mogelijkheid om in 2014 met de QB Pas te gaan reizen. Ze waren ook al deelnemer aan de Utrecht Bereikbaar Pas.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.