De Pop-Up bushalte komt er

popupDe Pop-Up bushalte is een tijdelijke bushalte die geplaatst wordt bij omleidingen, festivals en andere tijdelijke halteplekken.  Het is het winnende idee van de campagne Slim OV-idee van vorig jaar. Begin volgend jaar staat hij er echt. Ondertussen ligt er 10.000 euro klaar voor het volgende slimste OV-idee.

Door werkzaamheden, festiviteiten e.d. worden bushaltes soms tijdelijk verplaatst. Deze tijdelijke, geïmproviseerde haltes bestaan tot nog toe uit een traditionele haltepaal en een tijdelijk perron. De Pop-Up Bushalte toont informatie over de reden van de verplaatsing en de duur. Bij de inzet tijdens festivals is er ruimte voor het festivalprogramma, aankondigingen van bands en dergelijke.

Het afgelopen jaar hebben de stadsregio Rotterdam en de vervoerders gewerkt aan de verdere uitwerking van de halte. Tijdens de prijsuitreiking van de nieuwste Slim OV-idee campagne wordt de eerste Pop-Up Bushalte gepresenteerd.

De Pop-Up bushalte is een tijdelijke bushalte die geplaatst wordt bij omleidingen, festivals en andere tijdelijke halteplekken.  Het is het winnende idee van de campagne Slim OV-idee van vorig jaar. Begin volgend jaar staat hij er echt. Ondertussen ligt er 10.000 euro klaar voor het volgende slimste OV-idee.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.