Q-park stunt met tarieven

Q-park verlaagt in enkele parkeergagares in september tijdelijk de tarieven. Zo hoopt men automobilisten ervan te overtuigen dat garageparkeren goedkoper is dan straatparkeren. 
In september gaat het dagtarief van parkeergarage Q-Park De Boreel in Deventer omlaag naar € 5,00. In het centrum worden bovendien ‘Q-Park Waardekaarten’ uitgedeeld. Wie er daar één van inlevert, krijgt nog eens € 1,50 extra korting. Dat betekent dat een dagje parkeren in Q-Park De Boreel (op vijf loopminuten van stadsplein de Brink) in september maar € 3,50 kost. Q-park vergelijkt die tarieven met het straatparkeren, dat twee keer zoveel kost (€ 8,50).
Bij parkeergarage Q-Park Arendshof in Oosterhout is een flinke opknapbeurt aanleiding om het tarief tijdelijk te verlagen. De locatie kreeg betere verlichting, vernieuwde belijning en verschillende services. Zo de de garage nu voorzien van een starthulp voor auto’s, een hart defibrillator, gratis kranten, een draadloos netwerk voor mobiele ontvangst en er zijn paraplu’s. ‘Om de renovatie te vieren’, aldus Q-Park, kort een dag parkeren in september € 4,00. Dat betekent een korting van 65 procent op het normale dagtarief.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.