Connexxion en Wheels4all werken samen

Met een Connexxion OV-chipkaart een Wheel4all auto meenemen. Dat is mogelijk dankzij een samenwerkingsovereenkomst die beide bedrijven hebben afgesloten.
Dat maakt het bijvoorbeeld mogelijk het eerste stuk met een Wheels4all auto naar de bushalte te rijden en vanaf daar met een bus, sneltram of regionale trein naar de bestemming door te gaan.
Of andersom: de reiziger gaat dan met de bus, tram of regionale trein naar de standplaats van Wheels4all, om vanaf daar met een auto naar de bestemming te gaan.
Al in grote delen van Nederland kunnen zowel particuliere als zakelijke reizigers terecht voor de combinatie van bus en auto. Connexxion is de grootste regionale personenvervoerder in Nederland en Wheels4all is met een landelijk netwerk van auto’s ook sterk vertegenwoordigd in de streek. Wheels4all plaatst de komende jaren steeds meer auto’s in de omgeving van bushaltes om een goede aansluiting op het OV te garanderen. Het is voor reinreizigers met een NS Business Card overigens al mogelijk een deelauto van Greenwheels te huren, onder meer bij stations.

Onderwerpen: ,

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.