Gratis rijtraining moet vrees voor de parkeergarage wegnemen

Parkeren in een parkeergarage bezorgt u klamme handen? De gemeente Borne geeft voor al haar inwoners die te maken hebben met deze vorm van rijangst een speciale en voor hen gratis rijles in de parkeergarage onder het Kulturhus.

Steeds meer mensen maken gebruik van de mogelijkheid om hun rijangsten door middel van cursussen en trainingen aan te pakken. Rijscholen spelen hierop in en specialiseren zich. Voor de rijlessen in de parkeergarage van ’t Kulturhus werkt de gemeente samen met een verkeersschool.

Doel van de rijtraining is dat automobilisten elke willekeurige parkeergarage in en uit durven. De training is overigens niet bedoeld voor mensen met faalangst, omdat dat meer behelst dan de angst voor parkeergarages.

Voorafgaand aan de rijlessen worden de deelnemers gezamenlijk uitgenodigd voor een korte informatiebijeenkomst, waar het doel en de opzet van de rijlessen worden uitgelegd.
Vervolgens maakt de verkeersschool met iedere potentiële deelnemer een persoonlijke afspraak voor de rijles, die maximaal 30 minuten duurt. Deelname is gratis.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.