GreenOwl app in de prijzen

greeowlGreenOwl van Plan to Behaviour, Mobidot, en Fourcelab en De Anders Reizen app van ALD Automotive zijn de winnaars geworden van het project Anders op Weg.

Met Anders op Weg wil de provincie Utrecht mensen op een bijzondere manier aanzetten om hun gedrag te veranderen, met name om de file te verminderen. Bedrijven uit de creatieve industrie zijn gevraagd om innovatieve ideeën in te brengen.

GreenOwl probeert aan de hand van individuele reispatronen mensen on- én offline over te halen tot duurzaam, CO2-neutraal reisgedrag. Via een offline (coaching op locatie) én online aanpak (een spel tussen bedrijfsteams) stimuleert Green Owl duurzame vormen van reizen (fiets, OV) en biedt het mensen de gelegenheid niet alleen te besparen, maar gezamenlijk een positieve CO2-footprint te realiseren.

Met de Anders Reizen app kunnen leaserijders ‘slimme kilometers’ sparen door anders of zuinig te reizen in combinatie met een mobiliteitspas, directe feedback en besparingen voor de werkgever.

De makers van GreenOwl krijgen € 30.000 om van de pilot een marktproduct te maken. ALD ontvangt € 20.000 om de Anders Reizen app in de markt te zetten.

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.