Reisalarm weet meer van je

reisalarmSensor City Mobility is een innovatieproject dat reizigers optimale reiskeuzes wil laten maken door een persoonlijk reisadvies. De ReisAlarm applicatie is in het project Sensor City Mobility ontwikkeld en wordt gebruikt om deelnemers te voorzien van persoonlijke reisadviezen en om hun reisgedrag te kunnen monitoren.

ReisAlarm is een app en kan alleen gebruikt worden met behulp van een Android smartphone. De applicatie biedt persoonlijke reisadviezen op basis van de afspraken in je agenda. Hierbij wordt rekening gehouden met de huidige en verwachte verkeerssituatie.

Volautomatisch krijgt men een alert wanneer het tijd is om te vertrekken. Dit kan dankzij de synchronisatie met de kalenders op de smartphone. De ReisAlarm applicatie raadpleegt een dynamisch reisadviessysteem om actuele reistijdvoorspellingen te doen en kan tijdig alarmeren bij problemen op de weg of op het spoor.

De ReisAlarm app is in princiep bedoeld voor de deelnemers van het experiment Sensor City Mobility. Maar de app is ook te vinden via de Google Play Store.

 

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.