Ook ANWB aan de slag met E-fietsen

Ook Haaglanden stort zich op de elektrische fiets. Waar andere regio’s het eerst proberen met een gratis proefrijden, biedt de ANWB aan alle werknemers in de regio de e-fiets voordelig te koop aan, inclusief regenpak.
De campagne in Haaglanden richt zich op werknemers die tot 15 km van het werk wonen en via het bestaande fietsplan een fiets kunnen aanschaffen. Die wordt nu een beetje goedkoper, want de ANWB heeft deals gemaakt met de grote fietsfabrikanten. Bovendien regelt de ANWB een fietsverzekering voor drie jaar, drie jaar e-fiets pechhulp en een regenpak.
De campagne streeft ernaar dat 60 procent van deze groep die 7,5 tot 15 km van het werk woont in de toekomst tenminste twee dagen van de week per e-fiets naar het werk komt.
ANWB maakt het plan mogelijk in samenwerking met de grote A-merken fietsfabrikanten. Dit zijn: Gazelle, Sparta, Batavus, Trek en Giant. De operatie (inschrijven, communicatie, bestellen, afleveringen en aftersales) wordt uitgevoerd door Patch Mobility. Daarnaast wordt samengewerkt met FietsNED, AGU en Unigarant.

Onderwerpen:

Auteur: Redactie

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.