Directeur Veilig Verkeer Nederland vertrekt

Felix Cohen VVN. Bron: VVN

Felix Cohen vertrekt per 1 januari 2018 als directeur van Veilig Verkeer Nederland. Hij draagt zijn functie over aan Alphons Knuppel, de huidige adjunct-directeur. Cohen vindt dat zijn doel bereikt is en is toe aan een nieuwe stap.

Sinds zijn aantreden in 2015 heeft Cohen zich onder meer gericht op innovatie binnen VVN. Als gevolg hiervan heeft de organisatie een grote ontwikkeling doorgemaakt in het digitaliseren van het VVN Verkeersexamen en het toepassen van virtual reality in verkeerseducatie. De VVN Verkeersmethode kreeg in 2017 de Publieksprijs Innovatie tijdens de Nationale Onderwijsbeurs NOT. Daarnaast is de VVN Academy in het leven geroepen om vrijwilligers de mogelijkheid te bieden om te blijven leren en zichzelf te ontwikkelen.

Op de kaart gezet

Liesbeth Spies, voorzitter van VVN, is dankbaar voor Cohens inzet afgelopen jaren. “Hij heeft Veilig Verkeer Nederland in de politiek, in de media en bij allerlei stakeholders, zoals de ANWB, SWOV en de VNG, weer op de kaart gezet. Ook heeft een groeiend aantal partners uit het bedrijfsleven zich aan Veilig Verkeer Nederland verbonden. We wensen Felix veel succes voor de toekomst.”

Auteur: Nadine Kieboom

Reageren op dit artikel is niet mogelijk.