Geen extra steun voor Rotterdamse taxichauffeurs

Standplaats Rotterdam
Bron: ProMedia

Er komt geen extra hulp vanuit de gemeente Rotterdam om taxichauffeurs door de coronacrisis heen te helpen. DENK had daar een motie voor ingediend, maar die is met een ruime meerderheid van stemmen afgewezen door de gemeenteraad.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Vincent Krabbendam

2 reacties op “Geen extra steun voor Rotterdamse taxichauffeurs”

Simone Berkelmans|24.06.20|16:39

Dit moet uitgezocht worden… Ik vind het prima dat branche’s onder de loep worden genomen en verbeterd worden met transparantie en inmenging van publiek en branche! Dit ruikt naar corruptie op zeer grote schaal… Vooral in een tijd dat alle aandacht naar die HOAX maatregelen uitgaan! Dit gaat niet alleen Rotterdam aan, dit raakt alle gemeenten in Nederland! Zoveel Branches worden nu keihard geraakt en omgegooid. Meteen staan er MULTINATIONALS OP die het wel even oplossen, SCHANDE!

Simone Berkelmans|24.06.20|16:33

Frapant dat dit nieuws op 23 Juni, nationaal naar buiten komt en op 24 Juni het nieuws van UBER 3.0 naar buiten komt! Rotterdamse chauffeurs uitgesloten van degelijke en noodlijdende hulp, om verder bestaansrecht te hebben, na de Corona…Of zou Corona niet meer weg gaan…Volgens het nieuwsbericht van TAXIPRO over UBER electrisch niet! Uber 3.0 heeft de middelen, finaciele middelen, om al hun groene taxi’s uit te rusten met plastic tegen aerosolen! DIT STINKT NAAR handel met VOORBEDACHTEN rade