Kennismakingsdag

Haags zorgvervoer zoekt zestig nieuwe chauffeurs

Taxibusje van Noot
Taxibusje van Noot. Foto: Noot Personenvervoer

Noot Personenvervoer is naarstig op zoek naar zestig nieuwe chauffeurs, die namens het Edese vervoersbedrijf het zorgvervoer in Den Haag gaan uitvoeren. Om deze nieuwe chauffeurs te werven, organiseert Noot op 9 juni tussen 15.00 en 19.00 uur een wervings- en kennismakingsdag in het stadion van voetbalclub ADO Den Haag.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Olivier Smits

Olivier Smits is redacteur van Mobiliteit.nl en TaxiPro.

3 reacties op “Haags zorgvervoer zoekt zestig nieuwe chauffeurs”

J. Koch|15.06.23|10:39

@ Kevin Je schat het redelijk in, maar niet geheel juist: Per uur 11,50 zal niet lukken, want de salarissen beginnen bij 13,72. Reiskostenvergoeding is niet aan de orde, want je hebt je voertuig voor de deur. Inderdaad verder geen toeslagen en 13e maand. Zorgvervoer is inderdaad deels in het weekend, maar niet vooral in het weekend.

Kevin Wormerveer|06.06.23|20:31

Eens even zien hoeveel mensen we in de val kunnen lokken zullen ze vast denken. Naar ik schat bieden ze 11,50 bruto per uur, dan heb je nog de secundaire arbeidsvoorwaarden o.a Geen reiskostenvergoeding, Geen avondtoeslag, Geen nachttoeslag, geen Zaterdag of Zondag toeslag, en geen dertiende maand. Als dank voor je inzet zetten we je wanneer wij willen in, vooral in het weekend uiteraard zodat je geen sociaal leven kan hebben. Dit geldt trouwens niet alleen voor Noot,maar voor al het WMO vervoer

Sjeng|06.06.23|14:56

Direct een vast contract ?