Interview

‘Zó wordt taxidiensten plannen makkelijker en inzichtelijker’

Korton
Foto: Marieke van Amsterdam, Korton

Met de nieuwe cao Zorgvervoer en Taxi zijn er nieuwe afspraken gemaakt met betrekking tot de verloonde tijd. Diensten plannen moet anders, wat als uitdagend wordt gezien door taxiondernemers. Softwareleverancier Korton Software begrijpt de uitdagingen en wil het plannen van de diensten makkelijker en inzichtelijker maken. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Elisabetta Santangelo

Elisabetta Santangelo is de vaste redacteur van TaxiPro.

2 reacties op “‘Zó wordt taxidiensten plannen makkelijker en inzichtelijker’”

Eric van Dulst|28.04.22|13:04

Vervolg: dus de uren zijn niet te controleren door de chauffeur,ook niet via het portaal.Dat heb ik maar al te vaak meegemaakt in het verleden. Daarom is hierin makkelijk te frauderen.Dat betekent dat de chauffeur nog steeds een dubbele boekhouding nodig zal hebben om zulke zaken aan het licht te brengen.

Eric van Dulst|28.04.22|12:58

Het zal best wel gelikte software zijn. Of de registratie klopt? Dacht het niet. Aangezien de informatie komt uit de zwakste schakel van het systeem,dat eigenlijk alleen rijtijden en pauze kent,denk ik niet dat het goed komt. De bct zal meer info nodig hebben om een rekensommetje te maken. Het contract van de chauffeur en rooster zullen ook toegevoegd moeten worden om de chauffeur zelf ook een waarschuwing te geven.Nu gaat dat via het nieuwe portaal zonder controle in de praktijk.